Yksi kommentti artikkeliin “52. THE SAUROS

  1. Uudisrakennus on kivasti onnistuttu sovittamaan korkomaailmaltaan viereiseen teatteriin ja asuinkortteliin nähden alisteisesti tontilleen. Mataluudesta on kuitenkin seurannut tässä melkoisen iso jalanjälki rakennukselle ja se ulottuukin hieman turhan lähelle Hotelli Otavaa, kaventaen kriittisesti kulkureittiä uudelta kadulta Nortamonpuistoon. Näin lähelle Hotelli Otavaa tultaessa syntyy myös keskeisiä haasteita tontin maastonmuotojen kanssa, jouduttaessa nostamaan maastoa melkoisesti hotellirakennuksen juurella. Kellaritilat myös jatkuvat maan alla aivan kiinni hotelliin. Maantasokerros aukeaa mukavasti Nortamonpuistoon, kun taas Hallituskadun puoleiseen päätyyn toivoisi jotain vastaavaa aktiviteettia, nyt kun ehdotuksessa sinne on esitetty pääasiassa toimistotiloja. Avointa kokoelmatilaa on ehdotuksessa ripoteltu vähän sinne tänne (Satakunnan museoon, kellaritiloihin, näyttelytilojen yhteyteen), ja tuntuukin ettei avoimen kokoelmatilan konsepti ole ehdotuksessa täysin kirkastunut.

Kommentit on suljettu.