49. UUSI MUSEO

KUNNIAMAININTA

Jalo Sippola, arkkitehti SAFA, Matias Murole, ark.yo SAFA

Avustajat:
Saku Kuittinen, arkkitehti SAFA, Lauri Mikkola, maisema-arkkitehti

Visualisoinnit:
Mehran Nezamdoust, Tachra Studio

Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+

Yksi kommentti artikkeliin “49. UUSI MUSEO

  1. Tämä on oivaltava, selkeään perusideaan pohjaava ehdotus. Valitettavasti ehdotus on kuitenkin jäänyt selvästi hyvin kesken, eikä lupaava työ ole kirkastunut sille tasolle, mitä näin vahva konsepti edellyttäisi. Ehdotukseen liittyy selviä toiminnallisia puutteita ja heikkouksia, kesken jääneitä tilakokonaisuuksia ja arkkitehtuurin artikulaation summittaisuutta. Tällaisen työn tulisi ratkaisultaan olla juuri eikä melkein, jotta se pystyisi uskottavasti ilmaisemaan kunnianhimoista arkkitehtonista lähtökohtaansa.

Kommentit on suljettu.