7 kommenttia artikkeliin “35. PORIN TAIDE- JA KULTTUURIKAMPUS

  1. Kauhee järkäle! Mieluummin kokelmille varastotilaa maanalta, jos mahdollista ja kekseliästä käyttöä maan päällisiin osiin, joita pitäisi keventää, niin ettei näytä massiiviselta laatikolta. Tässä yhteydessä mainitaan hotelli- ja asuinrakennus. Alueen rakennuskantaanhan alkujaan väläyteltiin myös hotellimahdollisuutta. Se ei ole lainkaan huono ajatus. Voisiko hotellin ja kokoelmarakennuksen yhdistää? Tosin jos Kirjurinluodon puolelle tulee Kylpylä, mihin näitä hotelleita niin paljon Porissa tarvitaan..

  2. Monessa ehdotuksessa on ongelmana, että on haluttu suunnitella paljon avointa julkista tilaa sisältävä uudisrakennus, mutta tämä tavoite ei toimi kovin hyvin yhteen sen kanssa, että suurin osa tilaohjelmasta on kokoelmavarastoa, joka lähtökohtaisesti ei ole julkista tilaa. Osa kokoelmavarastoista on esitetty avovarastona, mutta monessa suunnitelmassa niihin liittyvät aulatilat ovat jotenkin suhteettoman suurieleiset. Varmaankin uudisrakennuksen tilaohjelma suhteessa rakennuspaikkaan on lähtökohtaisesti ongelmallinen.

  3. Ei sovi tähän ympäristöön enkä keksi minne sopisi.

  4. Todella kaunis rakennus, sopisi loistavasti Poriin!

  5. Interiööri mielenkiintoisin, ulkoa, no laatikko mutta edes raikas.

Kommentit on suljettu.