Yksi kommentti artikkeliin “33. TAIDETANKKAAMO

  1. Pidän siitä, miten rakennusten väliin jää avointa tilaa, jota toivottavasti pystytään hyödyntämään aukiotyylisesti. Ihmiset voivat kuljeskella sieltä läpi tai viettää siellä aikaansa oleillen ja nautiskellen. Säiliömäiset rakennukset eivät kylläkään tässä havainnekuvassa miellytä, eikä laatikkomaisuus rakennuksissa. Olisi mahtavaa, jos rakennus rikkoisi muodollaan alueen laatikkomaisuutta ja keventäisi sitä esim. lasi-ikkunoillaan. Samoin rakennusten tulisi pystyä hyödyntämään ympäröiviä puisto- ja jokinäkymiä, jotka ovat jo näyttelyä sinällään. Rakennuksiin tulisi hakea muutakin muotokieltä kuin laatikko! Myös rakennuksen pinnaksi joku muu kuin nykyisen museon pinta ja museon julkisivu uusiksi samalla kertaa. Alunperin, kun ympäröiviä kerrostaloja suunniteltiin, tarkoitus oli aukio- ja oleskelutilan luomiseen kyseiseen kortteliin. Umpeen sitä ei missään nimessä tulevilla uudisrakennuksilla kannattaisi rakentaa! Kepeyttä ja tyyliä, avaruutta ja näkymiä sekä toimivat tilaratkaisut museon tarpeisiin, niitä kiitos!

Kommentit on suljettu.