9 kommenttia artikkeliin “13. VIERRE

  1. Vanhan ja uuden välinen yhteys on toteutettu hyvin ja vanhaa museota on käsitelty hienovaraisesti ja arvostaen. Plussaa myös ympäristön ideoista! Rakennus on korkea, muttei eroa korkeudeltaan paljon viereisistä uudisrakennuksista eikä hallitse rantamaisemaa liikaa… Olisiko mahdollista hieman kuitenkin madaltaa?

  2. Tässä on mielestäni raktaistu toimitukset fiksusti Etelärannan kautta. Rakennus vaikuttaa kuitenkin olevan liian korkea kaupunkikuvaa miettien. Estää myös ikävästi viereisen uuden asuinrakennuksen näköalaa. Ravintola on lisäksi hieman erillään museotiloista. Muuten kyllä kiva muoto.

  3. Osuvasti nimetty ehdotus. Pidän tuosta aaltomaisesta muodosta, jonka julkisivu tekee. Se luo hauskaa kontrastia rakennuksen muuten pystysuoraan ilmeeseen. Arvokkaan näköinen kokonaisuus, Voin kuvitella jo itseni juomaan kupin kahvia tuonne aukiolle. Tai ehkä kuitenkin Karhua, alueen historiaa kunnioittaen.

  4. Lilian korkea rakennus. Ei näköalaa huoneistoista.

  5. Tässä työssä on hieno, yhtä aikaa moderni ja silti muotoilultaan klassinen ote. Suosikki.

  6. Upea taideteos jo itsessään! Tästä voisimme olla ylpeitä. Selvä profiilin nosto Porin arkkitehtuuriin.

  7. Ilmava, raikas , rantaan ihana kevennys , todella kaunis arkkitehtuuri, upea . Tullaan tutustumaan ja olemaan kauempaakin.

  8. Tämä on yksi hyvä vaihtoehto! Valinnan toivon kohdistuvan siihen ehdoitukseen, joka on näyttävä ja nähtävyys jo itsessään. Betonimöykky ilman laseja ja valoa on ruma silmälle ja ympäristölle.

Kommentit on suljettu.