3 kommenttia artikkeliin “11. PORIN JAZZ

  1. Selkeä ajatus ja selkeä suunnitelma. Vanha museorakennus edustaa oman aikansa arkkitehtuuria ja sitä pitää kunnioittaa, joten pidetään rakennuksen muoto nykyisenä ja raikastetaan sitä vaalealla graniitilla. Vaalea ulkokuoren graniitti yhdistää uuden ja vanhan rakennuksen erinomaisesti. Sisäänkäynti teatterin sisäänkäyntien vieressä hyvä, mutta onko kiilloitettu ala-aulan lattia talvella turvallinen. Hallituskadun puolella ravintolatiloista avautuu kaupunkialueen jokimaisema kokonaisuutena, jota kelpaa esitellä kaikille kaupungin, yritysten ja kaupunkilaisten vieraille. Näkymä lintuperspektiivistä on paljon upeampi kuin vesirajanäkymä.
    Kun nykyiseen museorakennukseen tehdään vain pientä pintaremonttia, riittää rahaa uudisrakennuksenkin aloittamiseen nopeammin, eikä tarvitse odottaa vuosikymmeniä.

Kommentit on suljettu.